10-consells-de-cuina-per-a-principiants-cabrera-de-mar-masia-can-rodon-894x1024

Sobre l'autor: Masia Can Rodon

Cada vegada hi ha més interès per la cuina, de fet, s’ha convertit en una prioritat per a molts. Si ets principiant en la cuina, el primer que has de perdre és la por d’equivocar-te perquè només estàs aprenent a cuinar cuinant. Aquí hi ha 10 consells de cuina bàsics i d’utilitat, no sols per a estar orientat, sinó que et permetran estalviar temps.

El que necessites saber en la cuina per a principiants

  • Llegeix la recepta abans de començar. Això et permetrà tenir els ingredients complets i els utensilis adequats abans de començar a cuinar.
  • Dimensions i pesos. Es demanen en les receptes. La majoria són mesures estàndard internacionals per a ajudar-te a controlar les quantitats d’ingredients sense importar on et trobis.
  • Degustar el sabor de la cuina. Aquest pas és bàsic i va més enllà de les indicacions de la recepta. Repassar la saó és sinònim de “èxit”.
  • Vigila amb la sal i l’oli. Ull amb aquests dos ingredients, un mal ús d’ells pot ser perjudicial per a l’organisme a més d’afectar la textura i el sabor dels aliments. Primordial per a poder elaborar per exemple, unes perfectes croquetes.
  • Cuinar verdures. Cal bullir-los en aigua. Si vols detenir la cocció i fixar el color, cola i afegeix a un recipient amb aigua i gel. Si els escalfarà, ha d’agregar una mica de mantega i sal i cobrir amb foc lent. Si vols daurar les verdures, el secret és no moure-les massa i saltar-les a foc fort al final.
  • L’all es crema fàcilment. Quan preparis la salsa, no posis primer l’all picat o es cremarà ràpidament. Agrega els altres ingredients primer.
  • No ploris amb ceba. És comú tenir irritació en els ulls en picar cebes, no obstant això, un truc és posar-les en la nevera uns minuts o una hora o més abans de picar-les.
  • Si et passes amb el vinagre. Quan el vinagre se surt de control mentre prepares una amanida, no et preocupis, hi ha una solució fàcil. Fes una bola de molles i posa-les en un recipient entre els ingredients perquè absorbeixi l’excés de vinagre. Després afegim una mica d’oli d’oliva i un polsim de sal.
  • Pelar els tomàquets. Tala en creu en la part inferior, no massa profund. Després, bull aigua en una olla i agrega els tomàquets. Quan comencin a arrugar-se, escórrer i col·locar en un recipient amb aigua freda. Això farà que sigui més fàcil pelar-los a mà. Si bé el procés pot semblar una mica llarg, acabaràs abans de l’esperat.
  • Fer menjar antiadherent. Per a evitar aquest moment incòmode, el primer que ha de fer és escalfar completament la paella. Quan estigui calent, afegeix un grapat de sal, espera al fet que s’enfosqueixi, després retira’l i neta la superfície amb un drap. Després d’aquest procés, pots cuinar sense cap problema.

Un tip útil per a llevar el greix difícil de la paella, és agregar-li suficient aigua, unes gotes de sabó i ho portes al foc fins que bulli.

Esperem que aquests 10 consells de cuina per a principiants et serveixin per a continuar aprenent i aviat deixis de ser principiant ;)

Leave A Comment