el-rincon-de-la-croqueta-cabrera-de-mar-masia-can-rodon-894x1024

Sobre l'autor: Masia Can Rodon

El secret de tenir el racó de la croqueta és perquè triem correctament els ingredients, els sabors dels quals són de primera qualitat com el pernil, el formatge, el bacallà, el boletus… Això afecta al fet que siguin realment unes croquetes de 10 i molt dignes d’estar entre les millors receptes de croquetes.

Tenim 16 varietats de croqueta diferents, i sempre estem buscant més! cadascú millor: pernil ibèric, boletus, bacallà, sobrassada, botifarra, xoriço i moltes més…

Creiem que les millors croquetes provenen d’un compromís amb els ingredients de qualitat i una mica d’imaginació. Les nostres receptes de croquetes estan dissenyades pels nostres xefs pensant en tu, així que tant si busques una cosa clàssica com una cosa atrevida, pots comptar amb nosaltres per a aconseguir-ho.

La nostra selecció de croquetes és com una caixa de bombons: mai saps quina sorpresa t’espera. Però si haguéssim de triar un sabor com el més popular, seria xoriço picant, camembert i mel. Per als amants del menjar picant, aquest és per a tu. Té el picant just perquè se’t faci la boca aigua sense sobrecarregar les teves papil·les gustatives. No obstant això, si busca alguna cosa amb una mica més de sabor de carn, opti per rostit de l’àvia. Aquest té molta carn picada barrejada en la massa, per la qual cosa sembla un menjar real en lloc d’una cosa dolça sobre un brioix.

Si et sents aventurer i vols provar una cosa nova aquest cap de setmana, prova rap amb gambes. Semblarà que estàs navegant per la mar mediterrània, és com menjar una mariscada! I recorda: aquests són només els nostres favorits, hi ha molts altres sabors deliciosos esperant la seva oportunitat de glòria!

La millor manera de gaudir del sabor d’un bon menjar és trobar l’oportunitat de compartir-la amb els altres. Si no pots fer-ho, comparteix almenys una foto, i etiqueta a @masiacanrodon ;)

Leave A Comment