beneficis-de-beure-vi-i-cava-masia-can-rodon

Sobre l'autor: Masia Can Rodon

Són moltes les persones  que diuen que hi ha beneficis de beure vi i cava. Avui els comentem.

Els vins s’elaboren a partir de raïm #negre fermentat, on el llevat consumeix el sucre que contenen, convertint-les en etanol, convertint-les en una beguda alcohòlica. Aquest raïm és petit, dolços i tenen moltes llavors. En aquest cas, parlem del vi i el cava que a molta gent li encanta. La recerca diu que quan es pren pot promoure la salut cardiovascular i fins i tot eliminar el càncer si es pren en una proporció justa.

No obstant això, és difícil per als bevedors de vi classificar els fets sobre els beneficis del vi negre. Nombrosos estudis tenen resultats que poden fer comprendre si el seu consum ajuda a millorar la salut. A continuació expliquem els beneficis de beure vi i cava.

Millora la salut del cor

Aquest és el benefici més famós de beure vi negre a tot el món. El seu consum està relacionat amb menors riscos d’inflamació i malalties de les artèries i redueix les possibilitats de morir d’un atac al cor. La recerca publicada estableix que els mètodes tradicionals maximitzen els fitoquímics en el vi, la qual cosa és fins i tot millor que altres heterogeneïtats per a millorar la salut del cor.

El consum mitjà de vi també té un bon control de la diabetis. El vi podria combatre malalties del sistema nerviós i l’obesitat. Beure una quantitat moderada de vi dilata les artèries i augmenta el flux sanguini, per la qual cosa amenaça els riscos de coagulació, la qual cosa talla el subministrament de sang.

Prevé el càncer

En la ciència dels aliments, uns certs tipus de càncer poden prevenir-se o tractar-se amb el resveratrol del vi negre, que és útil per als qui el beuen. Aquest resveratrol en el vi negre també protegeix contra el mal causat per carcinògens i deté el creixement de tumors. Retarda el redreçament de les cèl·lules canceroses en tot el cos i dificulta el creixement dels tumors existents.

Tanca la mutació en les cèl·lules canceroses que podrien ser impenetrables a la quimioteràpia. Resulta que la mateixa síntesi fenòlica que redueix el risc d’atac cardíac també pot retardar el creixement de les cèl·lules de càncer de mama. Els fenols també suprimeixen el creixement de les cèl·lules de càncer de pròstata. No obstant això, succeeix que un antioxidant en el vi anomenat resveratrol pot detenir l’augment de les cèl·lules canceroses.

El vi enforteix els ossos i la pell més saludable 

Estudis emergents mostren que beure vi amb moderació ajuda a reduir el risc de tenir osteoporosi. Aquesta malaltia dels ossos (osteoporosis) és més comuna en dones després d’aconseguir les etapes de la menopausa. Fa que l’os sigui més insubstancial i delicat, amb una major susceptibilitat a la fractura òssia. Es recomana prendre una o dues copes de vi al dia per a protegir els ossos de l’aprimament. Aquest resveratrol en el vi negre també pot millorar la densitat òssia de la columna vertebral en homes que pateixen síndrome metabòlica. Aquest compost té una propietat antiinflamatòria que prevé la pèrdua òssia perquè estimula les cèl·lules formadores d’os en el cos.

Quan s’aplica directament sobre la pell, pot descoratjar el creixement de bacteris que causen l’acne i és avantatjós per a nodrir una pell sana. Restauren la pell, augmenten la seva adaptabilitat i la mantenen brillant i extática. El consum de vi estimula la transmissió sanguínia i pot prevenir l’aparició d’arrugues i l’envelliment de la pell.

Conclusió

Aquests són els beneficis de beure vi i cava. Comprendre els beneficis per a la salut en desenvolupament i la quantitat de vi negre que pot ajudar és vital per a prendre decisions sobre si consumir vi i voler incloure-ho en una dieta saludable. Els amants del vi poden usar-lo per a la satisfacció de la seva pròpia salut consumint-lo en quantitats moderades. Begui vi moderat i mantingui’s lliure de malalties.

Leave A Comment