vodka-util-per a-netejar-cabrera-de-mar-masia-ca-*rodon-*894x1024

Sobre l'autor: Masia Can Rodon

El vodka és un destil·lat molt refinat que es caracteritza per un sabor i una olor gairebé neutres. Es processa a partir de sègol, blat, ordi, blat de moro o patates.

Aquesta beguda alcohòlica té una graduació de 35% , encara que algunes poden arribar al 80%. El seu nom prové de la paraula “voda”, que significa “aigua”.

Hi ha dos tipus per dir-ho així, depenent de com sap. Hi ha vodkes neutres, que bàsicament es componen d’alcohol i no tenen herbes ni ingredients de cap mena. I el vodka de sabors, que va néixer com una alternativa per a reduir les notes alcohòliques fortes i les aromes neutres.

Aquest destil·lat, sovint begut només o en còctel degut a la seva versatilitat, també pot ser un gran element en la neteja de la teva llar. Sí, com llegeixes. És un líquid que pot ser un aliat bàsic i útil.

El vodka és un excel·lent netejador de vidres i finestres. Tot el que necessites fer és humitejar-ho amb un drap i netejar l’àrea, t’ajudarà a eliminar la brutícia o les taques fàcilment.

També s’utilitza per a desinfectar teixits i teles. Posa-ho en una ampolla amb atomitzador, per exemple, i ruixa les tovalloles de cuina després de rentar-les per a mantenir-les lliures de gèrmens. De fet, pots fer-ho amb coixins, butaques i matalassos.

Altres usos del vodka

El Vodka pot actuar com un desgrassant eficaç. Tot el que has de fer és barrejar parts iguals de vodka i aigua en una ampolla amb atomitzador. Aplica-ho directament en l’àrea a netejar, sostenlo per uns segons i després neta amb una esponja per a eliminar el greix.

Aquesta beguda pot fer que el metall brilli. Si falten netejar alguns elements en la teva cuina, ruixa’ls i neteja’ls amb un drap (sense pelussa) i veurà els resultats.

També pot netejar els coberts i la joieria. Fins i tot, pot servir per a netejar els llums del sostre, les bases del qual siguin de metall.

En el bany, el destil·lat igualment serveix per a blanquejar i donar-li lluentor al vàter de cristall, crom i porcellana. També per a eliminar els residus de sabó en banyeres i dutxes, i netejar els taulells. Això sí, en tirar-los, deixi’ls uns minuts perquè faci efecte, i després, amb un drap humit, neta les superfícies.

A part, és efectiu per a treure taques dels ordinadors, de mobles de vidre i metall, i per a llevar la cola de les etiquetes.

Leave A Comment