
Sobre l'autor: Masia Can Rodon
Un bon lloc on menjar paella a Cabrera de Mar és en Masia Can Rodon.
Tant si vols fer la teva pròpia paella com si només vols saber què és el que fa que una bona paella sigui estupenda, Masia Can Rodon és on has de venir.
La paella és un plat espanyol elaborat amb arròs, marisc i altres ingredients que es cuina en una paella de ferro al foc. La paraula “paella” prové de la paraula paella en valencià (un dialecte del català). Es cuina tradicionalment en una gran paella anomenada paellera, que pot ser de fang o d’acer. Cada regió té la seva pròpia variant del plat, però totes tenen alguna cosa en comú: estan pensades per a ser consumides en comú.
La primera evidència escrita de la paella es troba en un llibre de cuina de 1839. No obstant això, la gent ha estat fent paella des de molt abans; es creu que es va originar a València, Espanya, en algun moment entre els segles XIII i XIV.
En primer lloc, el millor és cuinar la paella a l’aire lliure. Si serviràs la paella al pati o al jardí, assegura’t que tens espai suficient perquè tots se senten còmodament al voltant de la taula.
A continuació, has de triar un lloc apropiat per al menjar. La paella sap millor quan es menja a l’aire lliure. Un bon lloc on menjar paella a Cabrera de Mar és en Masia Can Rodon.
Finalment, recordi que la paella se serveix tradicionalment en família. Així que assegura’t que tothom té espai suficient en els seus plats per a tota aquest deliciós menjar.