restaurant-amb-terrassa-a-cabrera-de-mar-masia-can-rodon

Sobre l'autor: Masia Can Rodon

Ara després del final de les màscares i el començament del bon temps, els catalans ens hem llançat al carrer com si «no hi hagués demà». Els que més ho han notat han estat els restaurants amb terrassa que han vist com les seves taules s’anaven omplint i a poc a poc, després de passar de fase, ja van estant al complet de la seva capacitat. Per això fem aquest article, per a poder fer arribar a tots, que en el nostre restaurant amb terrassa podrà gaudir d’una bona tarda amb la millor companyia.

Bon menjar, servei amable i una ubicació immillorable. El restaurant Masia Can Rodon és un restaurant amb terrassa amb vistes al Castell i al centre del poble. El menú compta amb plats tradicionals catalans elaborats amb ingredients frescos i que canviem segons la temporalitat, així com un bar complet, excel·lents vins i música en viu a la temporada d’estiu de dijous a diumenge.

Restaurant amb terrassa acompanyat de bones vistes

La Masia està situada a Cabrera de Mar. El nostre restaurant té vistes al castell durant el dia i un fantàstic cel estrellat a la nit. En la temporada d’estiu, podràs gaudir del seu bermut, dinar o sopar acompanyat de música en directe.

Leave A Comment