beneficios-para-la-salud-de-comer-carne-masia-can-rodon

Sobre l'autor: Masia Can Rodon

El nombre de consells d’alimentació saludable, beneficis per a la salut de menjar carn i idees de dieta ha augmentat i l’enfocament en una dieta saludable i nutritiva ha augmentat considerablement en les últimes dècades. La població catalana està cada vegada més preocupada per menjar sa. Mentre que alguns ho fan per a perdre pes, uns altres estan preocupats per viure una vida llarga i saludable.

Amb els constants avanços en tecnologia i coneixement, la llista en constant canvi d’opcions d’aliments saludables i no saludables pot semblar impossible de seguir. A mesura que les modes dietètiques van i venen, molt poques coses són certes. Els professionals van i venen sobre quin tipus de llet has de beure, si has de menjar tres menjars al dia o sis menjars al dia, si has de reduir els carbohidrats per complet o només menjar grans integrals, i si la carn és dolenta per a la teva salut.

Sovint ens privem dels nostres aliments favorits per a viure una vida més saludable sense saber realment els fets darrere del que estem fent. Se’ns diu que és el que hem de fer i, sense fer preguntes, ho fem.

Avui som aquí per a donar-te informació sobre una de les preguntes més importants: hauria de menjar carn? La resposta és sí, i no sols perquè és deliciós, encara que ho és. Aquí està la primícia de per què la carn és bona per a tu.

Pot ser que t’interessi llegir també el nostre article sobre per què has de menjar productes de proximitat.

¿La carn és saludable?

Sovint, la qüestió de la salubritat de la carn es redueix a com es prepara la carn i quanta carn es consumeix. La carn contribueix a una gran part del valor nutricional que una persona ha de consumir en un dia, juntament amb altres fonts de proteïnes com el peix, els ous i els frijoles. Actualment existeix una gran quantitat d’estigma respecte als beneficis per a la salut de menjar carn; no obstant això, encara es recomana menjar carn tots els dies.

Sovint veiem a amics i familiars eliminar completament la carn de la seva vida. Els aliments comuns inclouen glútens, lactis, sucres o carn. Ja sigui que eliminis aquests aliments de la teva vida per una dieta per a baixar de pes, al·lèrgies o creences personals, és difícil eliminar per complet un grup important d’aliments de la teva vida.

La carn és un aliment bàsic en la taula de la majoria de les famílies. Eliminar alguna cosa de la teva vida que mai t’ha faltat, i que sap increïble, és una cosa extremadament difícil de fer. Per això és important conèixer els fets darrere de la teva decisió de menjar carn o eliminar la carn dels teus menjars diaris.

¿Haig de menjar carn?

La proteïna és essencial ja sigui que triïs menjar carn o no. Les proteïnes componen el cabell, les ungles, els òrgans i els lligaments, així com els músculs. La proteïna crea ossos, cartílags, pell i sang fortes. Aporta la major part del pes no aquós del nostre cos, per la qual cosa és una part molt important de la nostra dieta nutricional. Encara que pots obtenir proteïnes de diferents grups d’aliments, un dels principals proveïdors de proteïnes és la carn. Eliminar la carn de la teva dieta sense fer l’ajust dietètic adequat també elimina moltes coses bones.

Els 6 beneficis per a la salut de menjar carn

Menjar carn proporciona nutrients essencials i vitamines que ajuden a enfortir els músculs i els ossos, la salut del cervell i el control saludable del pes.

LA CARN APORTA NUTRIENTS

La carn és rica en ferro, zinc i seleni. La proteïna específicament de la carn ofereix una gran quantitat de zinc. El zinc crea anticossos que li permeten al nostre cos combatre malalties i infeccions, protegint-nos de les malalties. Els vegetarians necessiten menjar aproximadament el doble de ferro que aquells que consumeixen productes carnis. El ferro en els productes carnis i les proteïnes ajuda a millorar el subministrament d’oxigen a moltes parts del cos, com a teixits, cèl·lules i òrgans. El seleni és un altre mineral conegut per donar-li al seu cos un reforç d’immunitat, així com per ajudar el seu cos a mantenir un metabolisme saludable.

LA CARN CONTÉ VITAMINES IMPORTANTS

La carn li proporciona al teu cos calci, vitamina D i vitamina B12. La carn també té grassa omega-3 DHA. Aquests són nutrients que només es troben en la proteïna animal. La vitamina B12 ajuda en la creació de glòbuls vermells. És important assegurar-se d’obtenir almenys 2,4 micrograms de B-12 cada dia. Això pot provenir de tres unces de carn de cap de bestiar o 0,5 micrograms d’una porció de pollastre.

El calci enforteix els ossos i, entre moltes altres coses, ajuda a controlar el pes. La vitamina D també ajuda a tenir ossos sans i redueix el risc de contreure la grip. Si et trobes lluitant contra problemes de concentració o cognició, agregar proteïnes a la teva dieta és un bon lloc per a començar. Quan tries no menjar carn, aquestes vitamines i nutrients hauran de complementar-se amb altres aliments.

LA CARN MILLORA LA TEVA FORÇA MUSCULAR

Les dietes riques en proteïnes ajuden en l’absorció de nutrients als músculs. Els aminoàcids, una part molt important del teu cos en general, especialment per als músculs, es consumeixen a través de les proteïnes. Això dona com a resultat un augment en la força muscular i reparació per a un cos més gran, més fort i més prim. Els músculs es componen principalment de proteïnes. Si tens un estil de vida actiu o desitges augmentar la teva massa muscular, el teu cos necessita suficient proteïna. La proteïna funciona estimulant la síntesi de proteïnes musculars i sufocant la degradació de proteïnes per a produir més teixit magre.

LA CARN AJUDA EN LA FORÇA ÒSSIA

La proteïna de la carn també ajuda a enfortir els ossos. La ingesta de proteïnes crea un menor risc d’osteoporosi. La recerca mostra que la densitat òssia augmentarà amb una major ingesta de proteïnes. Els aminoàcids discutits anteriorment també entren en joc per a enfortir els ossos. Els aminoàcids proporcionats a través de les proteïnes enforteixen els músculs, la qual cosa també ajuda a enfortir els ossos. Quan es combina amb l’hormona IGF-1 que es troba en la proteïna, que regula el metabolisme ossi, els ossos reben els nutrients per a enfortir-se.

LA CARN AJUDA EN LA FUNCIÓ CEREBRAL

Un altre benefici de menjar carn és una major funció cerebral. Les neurones del nostre cervell es comuniquen a través de les proteïnes que mengem. Una vegada més, els aminoàcids totpoderosos, o els components bàsics de les proteïnes, ofereixen aquest missatge químic al cervell. Tens el control de com et sents amb el que menges. El consum de proteïnes ofereix un impuls en l’estat d’ànim i els nivells d’energia, a més d’ajudar el cervell a combatre aquesta sensació de confusió.

Menjar proteïnes també pot millorar la teva capacitat de concentració.

Encara que menjar proteïnes no eliminarà per complet l’estrès i farà que estiguis feliç constantment, quan es combina amb una dieta saludable, com menjar menys sucre i menjar més de les coses que disminueixen els efectes d’alguns neurotransmissors, pots controlar millor com et sents durant tot el procés.

Una dieta saludable també donarà suport als efectes de la ingesta de proteïnes. En comparar una dieta alta en proteïnes amb una dieta alta en carbohidrats, una dieta alta en proteïnes permetrà una millor nit de somni. El procés químic que la proteïna genera en el nostre cervell ens permet sentir-nos cansats ​​a la nit mentre ens sentim plens d’energia i desperts durant el dia.

EL CONSUM DE CARN FOMENTA LA PÈRDUA DE PES

Encara que algunes persones eliminen la carn de la seva dieta per a perdre pes, la proteïna ofereix una manera d’omplir-se i mantenir-se ple. Pots evitar menjar en excés, brindant-te una sensació de sacietat, a més de mantenir l’estómac ple durant períodes de temps més prolongats. Mentre que la fibra t’ajuda a omplir-te mentre menges, la proteïna et farà sentir ple durant més temps.

Opcions de carn més saludables

El pollastre i el gall dindi són carns més magres, per la qual cosa obtens tots els beneficis de les proteïnes sense els inconvenients de l’alt contingut de greixos. L’addició d’aquestes carns més saludables a la teva dieta et permetrà gaudir dels aliments més grassos sense sentir-te culpable.

La carn et proporcionarà els beneficis addicionals que la proteïna proporciona al cos humà. Assegurar-se de llegir les etiquetes i agregar nutrients addicionals a la teva dieta on sigui necessari crearà no sols el cos que sempre has desitjat, sinó també una ment forta.

La carn ha de ser una part positiva de la teva dieta i té la capacitat d’adaptar-se a gairebé qualsevol estil de vida. Conèixer els beneficis per a la salut de menjar carn et permetrà prendre decisions informades sobre quines fonts de carn decideixes menjar en la teva vida quotidiana.

Hauria de menjar carn?

Sí. Definitivament hauries de menjar carn.

Has de practicar la moderació amb qualsevol grup d’aliments. Eliminar per complet una font de proteïnes de la teva dieta podria crear complicacions innecessàries. Triar una dieta favorable a la carn i permetre’s els plaers d’una salsitxa perfectament preparada incorporarà els beneficis que la carn proporciona al cos.

El zinc, la vitamina B12, la funció cerebral i el creixement muscular són només caselles marcades addicionals que encaixen amb asseure’s al voltant de la taula familiar per a gaudir del deliciós sabor d’un pollastre perfectament rostit o una hamburguesa amb totes les guarnicions. Prendre una decisió de vida saludable requereix coneixement i la capacitat de dir “sí” de tant en tant. Vaig donar sí a la carn, i tots els seus beneficis per a la salut de menjar carn.

Leave A Comment